Hvorfor Grønland?

Efter at have støttet børn og unge i Uganda, Rwanda og Mali med sportsudstyr og -beklædning til en værdi af 3.365.000 kr, bygget 33 huse i Burundi og doneret 25.000 vacciner gennem hhv. Røde Kors, ADRA Danmark og Unicef siden 2009, besluttede direktionen på Danmarks mest velgørende oldboyshold at kanalisere støtten i 2013 til børn og unge i et land, der er 'closer to home'. 

Nærmere betegnet afleverer Danmarks mest velgørende oldboyshold fodboldudstyr til en værdi af 1.000.000 kr til børn og unge i Grønland gennem www.inuusuk.gl - et website der har til hensigt at hjælpe grønlandske børn og unge, der har problemer i hverdagen, det være sig i familien eller rent personligt. Selvmordsraten blandt unge i Grønland er ulykkeligvis en af de højeste i verden grundet vold i hjemmet eller alkoholmisbrug blandt forældrene. 

Det er vores håb at kunne være til at aktivere en lang række børn og unge i Grønland via noget så simpelt som en fodbold. Den lille runde bold har alle dage været med til at forene mennesker på tværs af kulturer og sociale skel, hvorfor vi tror på, at muligheden for at spille fodbold kan være med til at give børn og unge i Grønland endnu et lyspunkt i hverdagen og forhåbentlig være med til at mindske nogen af de alvorlige problemer, de står overfor i en alt for ung alder. 

 
Error parsing XSLT file: \xslt\greenlandSponsors.xslt